Descriere
Proprietati:
Ulei obținut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semințelor de in. După presare uleiul este decantat și apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurând astfel o calitate superioară a uleiului obținut.Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism, scade riscul afecțiunilor cardio-vasculare. Conține atât acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate.
- Contribuie la ameliorarea afecțiunilor cardiovasculare
- Aport de acizi grași esențiali
- Ajuta la reglarea tranzitului intestinal
- Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism
- Stimulează creșterea și dezvoltarea armonioasă a întregului organism.
Mod de administrare:
- Este foarte important pentru fiecare persoană să aibă un nivel echilibrat de acizi grași omega-3 și omega-6 obținuți din dietă.
- Raportul corect între omega 3 și omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4.
- În dieta obișnuită întâlnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24.
- Necesarul zilnic de acizi grași omega 3 (asigurându-i doar din uleiul de în): echivalentul a 1 lingură (15 ml) / zi, peste vârstă de 13 ani, în 1-2 prize.
- Trebuie reținut că uleiul de in, alături de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat în calorii.
- Astfel, 1 lingură de ulei depășește 100 kcal.
Ingrediente :
- Conține atât acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate.
- Fiecare membrană celulară conține în structura ei aceste grăsimi.
- Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna funcționare de acești acizi grași.
- Uleiul din semințe de in conține acidul gras esențial alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lanț scurt) pe care organismul sănătos îl transformă în acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acizi grași omega-3 cu lanț lung, care se găsesc în uleiul de pește.
- Organismul uman nu poate sintetiza acești acizi grași, prin urmare ei trebuie aduși în corp prin alimentație, de aceea ei sunt numiți acizi grași esențiali.
- Aceste grăsimi esențiale sunt exemple de acizi grași polisaturați.
- Acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației, în timp ce acizii grași omega-6 au tendința de a contribui la procesul inflamației.
Caracteristici
Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism, scade riscul afecțiunilor cardio-vasculare. Conține atât acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate.
Solaris pune la dispozitia consumatorilor produse obtinute fara a se folosi fertilizatori chimici, substante impotriva daunatorilor, medii poluante, etc. Astfel, se obtin produse cu substanta activa de pana la 7 ori mai mare decat la un produs conventional.
Se pare ca stramosii nostri stiau niste secrete pe care noi le-am uitat odata cu dezvoltarea tehnologica si cu trecerea timpului. Se pare ca am uitat sa pretuim pamantul care ne ocroteste, gazduieste si ne hraneste.
Ceea ce am facut, punand pret pe cantitate, in loc sa punem pret pe calitate. A fost o gresala pe care o vom repara cat de curand, insa ca sa putem face acest lucru este nevoie de intreg suportul dumneavoastra, trebuie sa stiti cu adevarat valorile unui produs ecologic, pentru ca atunci cand ii veti cunoaste valoarea si efectele benefice, veti sti si ce poate face pentru dumneavoastra, un produs la nasterea caruia nu se folosesc substante daunatoare cum ar fi: fertilizatori chimici, substante impotriva daunatorilor, medii poluante, etc.
Prin acest proces complicat si plin de grija, de obtinere a acestor produse cu substanta activa de pana la 7 ori mai mare decat la un produs conventional, Solaris va aduce niste produse atat de bune, incat nu veti avea ce sa le reprosati.