Redigest Plus Hofigal 40 comprimate

Hofigal

Disponibilitate: în stoc

1471

  • imbunatateste digestia si contribuie la absorbtia nutrientilor.
  • asigura enzimele necesare in dietele dezechilibrate.
  • regleaza tranzitul intestinal.
  • hepatoprotector si detoxifiant.


  • Concentraţie: 1200 mg
  • Ţară origine: Romania
  • Conținut: 40 comprimate

Mai multe detalii

Preţ: 11,72 lei (TVA 9% inclus)

Comanda telefonica

0728.001.177 Luni-Vineri: 09.00-17.00

Livrare gratuita

Pentru comenzi de minim 250 lei
In cazul celorlalte comenzi, transportul este 12 lei

Indicatii ale produsului naturist Redigest Plus de la Hofigal:

- Supliment alimentar care asigura enzimele si substantele bioactive necesare pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate in: hepatita cronica, ulcer gastric si duodenal, gastrita, duodenita, colopatii cronice si functionale, dismicrobism intestinal, pancreatita, dischinezie biliara, litiaze biliare si renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare, carente in aportul alimentar al enzimelor de baza. Adjuvant in distrofii, intoxicatii medicamentoase, guta, obezitate (incetineste absorbtia intestinala si scade rata de utilizare a caloriilor din sursele de hrana); pentru reglarea tranzitului intestinal la persoane imobilizate timp indelungat; poate fi administrat diabeticilor (supusi tratamentului antidiabetic de lunga durata).
- Asocierea concentratului hidrolizat din cuticula de pipota de pasare (substituient polienzimatic) cu inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta) realizeaza un supliment alimentar recomandat pentru creerea conditiilor de echilibrare enzimatica a aparatului digestiv, benefic in stimularea si mentinerea proceselor metabolice ale organismului in parametri fiziologici.

Actiuni ale suplimentului alimentar Redigest Plus de la Hofigal:
Acest produs naturist imbunatateste procesul de digestie, contribuie la reglarea procesului de absorbtie a substantelor nutritive si repartizarea acestora in organism; regleaza tranzitul intestinal; stimuleaza dezvoltarea microorganismelor specifice florei utile pentru inhibarea germenilor patogeni la nivelul intestinului gros; hepatoprotector si eficace in reglarea functiilor hepatice; actiune antiinflamatorie si antiseptica la nivelul tubului digestiv si a organelor anexe; regleaza motilitatea tubului digestiv si a colecistului; previne formarea calculilor biliari si renoureterali avand efect litolitic; contribuie la reglarea metabolismului lipidelor si reducerea riscului de ateroscleroza; hipocolesterolemiant si hipoglicemiant; detoxifiant (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism); actiune de imbunatatire a absorbtiei calciului.

Produsul "Redigest Plus Hofigal 40 comprimate", apartinand portofoliului producatorului Hofigal si incadrat conform prospectului in categoriile Enzime Digestive, Suplimente si Extracte, Sistemul Digestiv, face parte din oferta de produse naturiste a magazinului online Vitaplus.ro.

Ingrediente activeCantitateDZR*
extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus)153 mg-
extract uscat din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus bulbus)488 mg-
extract uscat din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus)180 mg-
concentrat hidrolizat din cuticula de pipota de pui280 mg-

*Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta un ghid al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste necesarul de micronutrienti (vitamine si minerale) si macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi), pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe la toate grupele de populatie.

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
Adulti: Doza de atac: 2 comprimate de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor sau la 2 ore dupa mese.
Doza de intretinere: 2 comprimate de 2 ori pe zi (inaintea mesele de pranz si seara sau la 2 ore dupa mese).
Pentru afectiunile cronice: doza de intretinere in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3-5 zile; se recomanda utilizarea permanenta in boli digestive cronice.
Copii 1-3 ani: jumatate de comprimat de 3 ori pe zi.
Copii 3-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Contraindicatii: nu sunt semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Scrie un comentariu

Redigest Plus Hofigal 40 comprimate

Redigest Plus Hofigal 40 comprimate

imbunatateste digestia si contribuie la absorbtia nutrientilor. asigura enzimele necesare in dietele dezechilibrate. regleaza tranzitul intestinal. hepatoprotector si detoxifiant.

Scrie un comentariu

30 alte produse din aceeaşi categorie