Descriere
Reteta clasica a fost dezvoltata in anul 1950 si a rezistat testului timpului. Si astazi, bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente.
Bomboanele sunt realizate intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua, sulfiti, grasimi trans, GMO sau conservanti.
- pastreaza reteta clasica din 1950
- sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice
- se dizolva complet acoperind intreaga suprafata a gatului
- bune la gust, fara sa fie prea dulce sau prea intepator
Atentie! Propolisul poate cauza alergii. Persoanele sensibile sau alergice la propolis trebuie sa consulte un specialist inainte de consumarea bomboanelor.
Caracteristici
Zahar din trestie de zahar, miere de Manuka (16%), sirop de orez brun, ulei de eucalipt, cristale de mentol, propolis.
Nu contin nuci, lactate, oua, gluten, grau, orz, secara, sulfit sau organisme modificate genetic.
A se depozita in conditii normale. Nu necesita pastrarea la frigider dupa deschidere.
Nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Cale orala
Ideale si in lunile reci ale anului, bomboanele cu miere de Manuka, eucalipt si propolis, ofera o senzatie de dulce si confort. Reteta clasica folosita in producerea acestor bomboane, contine doar ingrediente naturale si dintre cele mai inalte standarde, fara zahar adaugat si prezentate intr-un ambalaj ecologic.
De la infiintarea sa in anul 2005, Wedderspoon se afla in continua expansiune, concentrandu-se pe oferirea celor mai bune sortimente de miere de Manuka si de informare a publicului privind proprietatile benefice ale acestor produse obtinute din materie prima provenita din Noua Zeelanda.
In 2012, Wedderspoon si-a stabilit punctul de distributie in Marea Britanie, cu scopul de a aduce pe piata europeana aceste produse pe baza de miere de manuka de cea mai buna calitate.
Spre deosebire de alte tipuri de miere pasteurizate gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.
Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Toata sortimentele de miere de manuka Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din Sudul Noii Zeelande.
Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice.