Nu uita ca poti sa castigi si sa platesti cu puncte de fidelitate

Plasmon

Inca din anul 1903, Plasmon aduce tot ce este mai bun din natura, in functie de etapele dezvoltarii copiilor. Foloseste cele mai bune si sigure ingrediente, numai din Italia, la cele mai inalte standarde.

Daca medicul sau Dvs, veti constata intoleranta la gluten, nu trebuie sa privati organismul de nutrientii necesari ce se regasesc in mod natural in cereale.
Glutenul este un termen cumulativ, pentru diferite componente proteice, de origine vegetala, ce se gaseste in mod natural in cerealele: grau, orz, ovaz, secara. Toate produsele de panificatie, din cerealele mentionate, contin gluten.

Ultimii ani au aratat ca un numar tot mai mare de oameni sufera de intoleranta la gluten, numita si boala Celiaca. Organismul persoanei cu intoleranta, se apara de gluten prin formare de anticorpi. Diagnosticul prezumptiv este pus, de regula, de medicul de familie atunci cand constata unul sau mai multe dintre simptomele: scaune nedigerate adecvat, uneori diareice, alterior constipatie, scadere in greutate sau dimpotriva supraponderabilitate, oboseala cronica, lipsa cronica de vitamine si minerale, scaderea proteinelor din sange, caderea prematură a dentitiei, fracturi repetate, osteoporoza, amorteli inexplicabile ale extremitatilor.

Alimentatia fara gluten si cand trebuiesc introduse alimentele cu gluten, la bebelusi?
Intoleranta la gluten este foarte greu de diagnosticat la bebelusi. Simtomele sunt multiple si pot fi usor confundabile cu alte probleme digestive sau dermatologice ori de asimilare. Nu puteti sti daca copilul are intoleranta la gluten. De aceea se recomanda, ca incepand cu varsta de 4, 5 luni sa se inceapa introducerea de produse ce contin cereale, indispensabile organismului uman, chiar de la aceste prime luni de viata, cu biscuiti fara gluten. Acesti biscuiti pentru bebelusi sunt speciali pentru varsta copilului, contin si alte minerale si vitamine adaugate. Mai apoi, incepand de la 6 luni, puteti introduce treptat si alte alimente ce contin si gluten, urmand sa vedeti cum reactioneaza organismul copilului.