Pentru comenzi mai mari de 150,00 RON, primești CADOU un PACHET 3 MOSTRE!

Nu uita ca poti sa castigi si sa platesti cu puncte de fidelitate

Krill Oil Supreme Omega 3 Forte, 60 capsule, Herbagetica

Cod produs:
supkrill01
104,00 RON
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
60 capsule 104,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pretul include taxa TVA de 9%;
Comenzi telefonice - 0728.001.1770728.001.177, Luni - Vineri 9:30 - 18:30
Cod produs:: supkrill02
EAN: 6425262008627
  • ×

Descriere

Krill Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei Antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega 3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului.

Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază eficient acest ulei de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate: EPA, DHA, colină și astaxantină fac din uleiul de Krill cel mai concentrat și eficient Omega 3.   

  • 5 ingrediente standardizate: Omega-3 EPA și DHA, Fosfatidilcolină, Colină și Astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai puternic ulei de Krill
  • 60% mai multă absorbție celulară datorită celor 5 ingrediente standardizate
  • 100% extras din Krill Antarctic, fără ulei de pește în compoziție, prin recoltare ecologică

 

Ce este Krill-ul?

Krillul antarctic (Euphausia superba) trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic. Se hrănește cu alge marine care produc acizi grași omega-3 - acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipidele, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3

Studii clinice recente pe oameni au arătat că, în comparația cu acizi grași omega-3 pe bază de trigliceride, mai puțini acizi grași omega-3 pe baza de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de bază în celulele și organele corpului. În plus, datorită structurii fosfolipidelor în sine, acestea se pot combina cu apa, spre deosebire de altă grăsimi. Acest lucru înseamnă că uleiul de krill se poate elibera în fluidele din stomac.

Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat de celulele creierului, astfel poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3.

Beneficii
 
SĂNĂTATEA CREIERULUI
Fosfolipidele Omega-3 au rol cheie în structura și buna funcţionare a membranelor celulelor creierului. Creierul este format din aproximativ 70% grăsimi, iar DHA în formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid în formă fosfolipidică are avantajul de a fii mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale.
Când vine vorba de DHA în general, numeroase studii clinice arată că ajută la menținerea funcției cognitive și susține secreția de neurotransmițători ai „fericirii” și stării de bine: dopamina și serotonina.


SĂNĂTATEA INIMII
Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui, reducând posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord.
Pentru îmbunătățirea colesterolului și scăderea trigliceridelor, cercetările demonstrează că uleiul de krill este mai avantajos față de uleiul de pește: numai 1g ulei de krill pe zi poate reduce până la de 2 ori mai mult colesterol, față de cei care iau 3g ulei de pește.


REDUCE INFLAMAȚIILE
Inflamația poate favoriza apariția diferitelor boli, de la artrită la boli de inimă. Cercetătorii au remarcat faptul că dacă un consum regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive la tinerii studenți, persoanele în vârstă sau cu risc crescut de anumite boli ar putea beneficia chiar mai mult.
Omega-3 ajută la reducerea inflamației, și poate determina reducerea riscului și simptomelor unei serii de tulburări influențate de inflamație.


SĂNĂTATEA FEMININĂ
Omega-3 EPA și DHA declanșează secreția de prostaglandine (grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali, prezente în majoritatea țesuturilor din organism cu rol reglator hormonal) antiinflamatorii și hormonii relaxanți ai mușchilor, și reduc contracțiile uterine care pot provoca dureri menstruale. Uleiul Krill ameliorează de asemenea simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor din timpul menstruației.
Conform studiilor, o administrare de minim 3 luni cu 1-2 g Krill Oil ameliorează simptomele premenstruale în ansamblu și ajută la reglarea sistemului hormonal.


SĂNĂTATEA ARTICULAȚIILOR
Inflamația poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor, provocând dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular.
Conform studiilor clinice, s-a demonstrat că după un tratament de 7 zile cu ulei de krill 19% din pacienți au simțit o reducere a inflamației, 29% au avut parte de ameliorarea durerilor, 20% și-au recăpătat din mobilitate, iar 23% au simțit o îmbunătățire general față de starea anterioară.


INDEXUL OMEGA-3
Unul dintre factorii care estimează starea de sănătate a corpului este reprezentată de cantitatea de acizi grași Omega-3 încorporată în celule, țesuturi și organe. Indexul Omega-3 poate fi definit drept concentrația combinată de EPA și DHA ca procent din acizii grași totali din celule roșii.

Studiile clinice au demonstrat că valoarea ideală pentru Indexul Omega-3 se află undeva între 8% și 12%. Un index scăzut a fost corelat cu boli cardiovasculare de diverse forme, un risc crescut de depresie, declin cognitiv, apnee și osteoporoză.

Caracteristici

Afectiuni:
Accident vascular cerebral, antioxidant, Circulatie deficitara, Colesterol mare (hipercolesterolemie), Sistemul articular, Sistemul cardiovascular, Sistemul circulator, Sistemul hepatic, Sistemul nervos, Sistemul reproducator feminin, Trigliceride marite
Cod produs:
supkrill01
Administrare produs

Se recomanda 1-2 capsule pe zi in tratement pentru scaderea colesterolului mărit.

Fiind o sursă superioară de Omega 3 se recomandă o doză de 1-2 capsule pe zi.

Administrarea se va face dimineata pe stomacul gol sau cu minim 30 de minute inainte de mesele principale.

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. 
 

Precauţii: A se administra cu prudență persoanelor care prezintă tulburari de coagulare a sângelui sau urmează să li se efectueze o intervenție chirurgicală.

Contraindicaţii: A nu se utiliza de către femeile gravide și de persoanele alergice la pește și crustacee.

Compozitie

Compoziție per 1 capsulă


KRILL OIL ULEI CONCENTRAT             590 mg   
•acid eicosapentaenoic (EPA) - acid gras din Omega-3             89 mg   
•acid docosahexaenoic (DHA) - acid gras din Omega-3             41 mg   
•fosfatidilcolină             283 mg   
•colină             41 mg   
•astaxantină             50 mcg   
•fosfolipide             330 mg   

Descriere scurta

Contribuie la reglarea nivelului colesterolului, susține sănătatea inimii, protejează ficatul, susține mobilitatea articulară, crește elasticitatea pielii, ajută în cazul sindromului premenstrual și menopauză

Descriere Herbagetica
Herbagetica

Firma Herbagetica a fost infiintata de un colectiv de specialisti, cu peste 20 de ani de experienta in domeniul plantelor medicinale. Acest colectiv a inglobat in gamele de produse ale acestei firme atat cunostinte de medicina contemporana, cat si de medicina traditionala.
Herbagetica produce capsule cu extracte de plante, amestecuri de ierburi medicinale si combinatii in miere de plante, extracte vegetale si produse apicole.
Ce aduce nou Herbagetica in peisajul medicinei naturale romanesti? In primul rand, calitatea extractelor si a plantelor folosite, care sunt 100% naturale, au parametrii specifici verificati in laboratoare de prestigiu si un continut de principii active foarte ridicat. In acest context, trebuie precizat ca firma noastra foloseste doar plante si extracte cu calitate verificata in Europa si Statele Unite, fara a face importuri de produse vegetale ieftine, dar cu calitate incerta.
Un alt element, care deosebeste produsele Herbagetica, este inglobarea in marea lor majoritate a extractelor uscate din plante.
Ce sunt extractele uscate? Sunt, fara doar si poate, forma de administrare a plantelor cea mai concentrata si, tot o data, cea mai eficienta din punct de vedere terapeutic. Ele se obtin, de regula, dintr-o tinctura sau dintr-un extract apos dintr-o planta, din care apoi este indepartat solventul, ramanand o pulbere fina si foarte concentrata in principii active – extractul uscat. Daca dintr-o planta macinata organismul uman este capabil sa extraga maximum 25% din principiile active, la un extract de planta gradul de absorbtie ajunge la peste 90%. Apoi, ca si principii active, extractul uscat este de pana la 10 ori mai bogat decat simpla planta pusa intr-un comprimat sau intr-o capsula.

Nu in ultimul rand, produsele Herbagetica folosesc cateva ingrediente cu efecte revolutionare, cum ar fi alga AFA, care este un stimulator de celule stem, sau Aloe ferox, care este unul din cele mai puternice si rapide remedii pentru slabire si detoxifiere cunoscute.
In rezumat, firma Herbagetica si produsele sale se disting prin calitatea exceptionala a ingredientelor, care este verificata prin analize riguroase, prinfolosirea extractelor de plante, cu un inalt continut de principii active si, nu in ultimul rand, prin studiul stiintific riguros al efectelor tuturor acestor produse.