Pentru comenzi mai mari de 150,00 RON, primești CADOU un PACHET 3 MOSTRE!

Nu uita ca poti sa castigi si sa platesti cu puncte de fidelitate

Omega 3 Extra DoppelHerz

Cod produs:
1642_BB
42,50 RON
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
120 capsule 1000 mg 74,00 RON
60 capsule 1000 mg 42,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pretul include taxa TVA de 9%;
Comenzi telefonice - 0728.001.1770728.001.177, Luni - Vineri 9:30 - 18:30
Cod produs:: 1642_BB
  • ×

Descriere

Acesta este un supliment alimentar pe baza de acizi grasi esentiali, fiind de importanta vitala!
Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega 3; acestia trebuie adusi din alimentatie. Reprezentanti importanti ai acizilor grasi Omega 3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA). Insa numai putine alimente contin aceste substante importante. Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul. Noi avem nevoie de acesti acizi nesaturati cu catena lunga pentru buna functionare a sistemului nervos si intretinerea acuitatii vizuale. 
 

Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii. Importanta este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride si colesterol si cresterea aportului de grasimi corecte. Astazi se stie ca acizii grasi Omega 3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima, pentru balanta de colesterol si grasimi / trigliceride din organism.

Se recomanda astfel cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega 3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori , pregatirea meselor de peste este laborioasa.

 

Produsul naturist Doppelherz Aktiv Omega 3 Extra contine ulei de somon cu acizii grasi Omega 3 necesari vietii. O capsula contine 1000 mg de Omega 3 (180 mg EPA si 120 mg DHA) si este un supliment alimentar important pentru balanta grasimilor din organism.
In plus, fiecare capsula din acest supliment alimentar contine 12 mg de vitamina E de origine vegetala, care este importanta pentru protectia naturala celulara, in special in perioadele solicitante.

 

Capsulele Doppelherz Aktiv Ulei de Somon Omega 3 Extra 1000 mg nu au gust sau miros.

Caracteristici

Ţară origine:
Germania
Afectiuni:
Accident vascular cerebral, Ateroscleroza, Colesterol mare (hipercolesterolemie), Infarct miocardic, Trigliceride marite (hipertrigliceridemie), Anevrism aortic, Angina pectorala
Conținut:
120 capsule
Cod produs:
1642_BB
Administrare produs

Se administreaza zilnic 1 capsula nemestecata, in timpul mesei, cu suficient lichid.

Compozitie

Vitamina E naturala, cantitate 12 mg, dzr 120%

ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega 3: cel putin 30%), cantitate 1000 mg, dzr -

Descriere scurta
  • echilibreaza colesterolul si trigliceridele.
  • ajuta acuitatea vizuala.
  • sustine sistemul nervos.
  • FARA LACTOZA SI FARA GLUTEN
Descriere DoppelHerz
DoppelHerz

DoppelHerz Aktiv - Queisser Pharma (Germania) inseamna o viata sanatoasa si o stare de bine generala. DoppelHerz dezvolta, produce si vinde o paleta larga de produse, destinate in mod special mentinerii starii de sanatate.

Produsele DoppelHerz sunt produse de calitate. Pentru clienti reprezinta garantia faptului ca produsele sale aduc un aport pozitiv la sanatate. De la materiile prime alese, pana la procesul de fabricatie si, in cele din urma, la produsul finit, sunt impuse reguli stricte de igiena si de control al calitatii. Procesul de fabricatie al produselor DoppelHerz este supus normelor de calitate GMP (Good Manufacturing Practice).