Omega 3 pentru copii plus Vitamine Măreşte

Omega 3 pentru copii plus Vitamine DoppelHerz 30 capsule

DoppelHerz

Disponibilitate: în stoc

1233

  • pentru putere de concentrare, memorie si atentie.
  • bogat in  DHA - component important al creierului.


  • Concentraţie: 323 mg
  • Ţară origine: Germania
  • Conținut: 30 capsule

Mai multe detalii

Preţ: 40,88 lei (TVA 9% inclus)

Comanda telefonica

0728.001.177 Luni-Vineri: 09.00-17.00

Livrare gratuita

Pentru comenzi de minim 250 lei
In cazul celorlalte comenzi, transportul este 12 lei

In zilele noastre se pune o presiune mare asupra copiilor, in special la inceputul perioadei scolare, in ceea ce priveste puterea de invatare si concentrare. De aceea, foarte multi copii sufera de stres, urmarea putand fi scaderea capacitatii de concentrare si a rezistentei la efort psihic. Acizii grasi Omega 3 - componente importante de sustinere ale sistemului nervos.
Studiile stiintifice de actualitate arata efectele pozitive asupra suplimentarii alimentare cu acizi grasi nesaturati naturali asupra capacitatii de concentrare, invatare si a memoriei copiilor. Pe baza acestor studii a fost conceput produsul naturist DoppelHerz aktiv Omega 3 + Vitamina A + D + E + C. Capsula masticabila cu gust de lamaie contine un amestec echilibrat de ulei pur de somon cu valorosii acizi grasi esentiali DHA (docosahexaenoic) si EPA (eicosapentaenoic), precum si o combinatie de vitamine importante pentru cresterea si dezvoltarea copiilor. Problemele de comportament si de dezvoltare la copii se manifesta de multe ori sub forma lipsei de concentrare, a dificultatilor la invatat, precum si a unor probleme de atentie. Una dintre cauzele posibile ar putea fi un aport insuficient de acizi grasi Omega 3, determinat de o alimentatie neechilibrata sau unilaterala. Prin consumul de peste ( de ex. ton, macrou, somon, hering), de uleiuri de plante si de legume verzi, sunt adusi in organism acizii grasi esentiali necesari. Suplimentarea cu Doppel Herz Aktiv Omega 3 + Vitamina A + D + E + C poate sprijini organismul pentru solicitarile zilnice intelectuale si fizice, poate contribui la dezvoltarea sistemului nervos al copiilor in perioada de crestere si la imbunatatirea memoriei si capacitatii de atentie.
Capsulele masticabile fructate cu Omega 3 si vitamine de la DoppelHerz Aktiv contin acizii grasi nesaturati Omega 3 sub forma DHA si pot influenta pozitiv concentrarea si memoria. Vitaminele din compozitie sprijina dezvoltarea sanatoasa a organismului si stimuleaza imunitatea naturala.

Combinatia este esentiala:
Produsul naturist Omega 3 pentru copii plus Vitamine sub forma de capsule masticabile contine 130 de mg DHA in combinatie cu vitaminele A, D, C si E, acestea fiind importante pentru dezvoltarea si cresterea copilului.

Omega 3 DHA
- este un component important al creierului;
- are functii majore in cadrul metabolismului si este un component al membranei celulare neuronale;
- participa la dezvoltarea sistemului nervos si a functiilor sale, precum: invatarea, memorarea, capacitatea de concentrare si atentia;
- este responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase.

Aportul de vitamine in perioada de crestere si dezvoltare a copilului este esential, un rol deosebit avand in cadrul acestor procese vitaminele A si D. In plus, vitamina D este importanta pentru structura oaselor, ea fiind responsabila cu fixarea calciului.
Vitaminele C si E intervin in functionarea sistemului imunitar si a mijloacelor naturale de aparare ale organismului.

Produsul "Omega 3 pentru copii plus Vitamine DoppelHerz 30 capsule", apartinand portofoliului producatorului DoppelHerz si incadrat conform prospectului in categoriile Sanatatea Copilului, Omega 3, ulei de peste copii, face parte din oferta de produse naturiste a magazinului online Vitaplus.ro.

Ingrediente activeCantitateDZR*
Vitamina C30 mg50%
Vitamina A200 mcg13,2 %
Ulei de somon323 mg (din care 130 mg DHA si 25 mg EPA)-
Vitamina D1,25 mcg12,5%
Vitamina E2,5 mg8%

*Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta un ghid al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste necesarul de micronutrienti (vitamine si minerale) si macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi), pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe la toate grupele de populatie.

Se administreaza 1 capsula zilnic. Capsula poate fi mestecata sau inghitita,  in timpul mesei, cu suficient lichid.

 

Atentionari:
Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25 grade C.
Contine o sursa de fenilalanina.

Scrie un comentariu

Omega 3 pentru copii plus Vitamine DoppelHerz 30 capsule

Omega 3 pentru copii plus Vitamine DoppelHerz 30 capsule

pentru putere de concentrare, memorie si atentie. bogat in  DHA - component important al creierului.

Scrie un comentariu

11 alte produse din aceeaşi categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: