Descriere
Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nefiind niciuna predominanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite.
Este considerata o miere "completa", fiind recomandata pentru diferite afectiuni. Datorita compozitiei (zaharurisimple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici vitaminele din complexul B si vitamina C. De asemenea, mierea contine enzime, cum ar fi invertaza, amilaza, catalaza, acizi organici (lactic, gluconic), saruri minerale precum fierul, potasiul, calciul si fosforul.
Actiuni benefice ale acestui produs apicol natural:
Mierea are proprietati antibacteriene, stimuleaza pofta de mancare, faciliteaza digestia, imbunatateste activitatea inimii si ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange.
Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii. De asemenea, este un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburarile de crestere si demineralizarea oaselor.
Fiind un produs natural, mierea de albine cristalizeaza in timp. Procesul de cristalizare nu-i afecteaza calitatile. Daca se prefera lichida, se va incalzi moderat (max 40 grade), pe baie de apa.
Continut energetic: 3000 Kcal/kg
Caracteristici
Miere poliflora, 100% naturala - 400 grame
are proprietati antibacteriene;
imbunatateste functia digestiva;
favorizeaza sanatatea inimii si ficatului;
combate oboseala fizica si intelectuala.