Miere de Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Wedderspoon

Cod produs:
373493A_BB
171,40 RON
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
250 grame 171,40 RON
500 grame 287,80 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pretul include taxa TVA de 9%;
Comenzi telefonice - 0728.001.1770728.001.177, Luni - Vineri 9:30 - 18:30
Cod produs:: 373493A_BB
  • ×

Descriere

Prospect:

Recomandari Miere de Manuka:

Sistemul imunitar: - dureri de gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte.

 

Sistem digestiv: - aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali.

 

Afectiuni bacteriene: - acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena.

 

Ingrijire externa: - eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.

Mierea de Manuka este deosebita, nu numai in ceea ce priveste gustul, dar si in ceea ce priveste proprietatile sale, deoarece contine zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic, Mierea de Manuka Kfactor 16 de la Wedderspoon este unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka. 

 

Aceasta miere isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat ca remediu natural antibiotic, cat si ca produs de ingrijire a pielii sau ca aliment de baza, pe care il poti consuma zilnic.
Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, avand puternice proprietati antioxidante si contribuind la stimularea sistemului imunitar al organismului.

 

Mierea de Manuka Wedderspoon este prima si singura miere de manuka din lume certificata NON-GMO, garantand astfel ca este 100% naturala si ca nu contine organisme modificate genetic.
Mierea Manuka Wedderspoon are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. 

 

 

KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.
Mierea de Manuka Kfactor 16 de la Wedderspoon a fost medaliata cu punctaj maxim (3 stele) la competitia Great Taste Awards din Marea Britanie in anul 2014.

 

Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce in Noua Zeelanda (mai exista copaci Manuka doar in cateva regiuni din Australia) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.

 

Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati, ulcere gastrice si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratament preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.

Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon

Sistemul de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat de catre Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare (MPI) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mierii de Manuka (si ale tuturor celorlalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). 

Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

 

Mierea de Manuka RAW / NEPASTEURIZATA

Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda .

Wedderspoon crede in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere sa este intotdeauna pastrata in starea sa naturala, cruda si nepasteurizata.

 

Beneficiile nutritionale ale Mierii de Manuka

Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa. Albinele adauga enzime, cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.

 

Mierea este o sursa de carbohidrati. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelanda, care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka.

 

Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii. Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume, continand zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni.

Mierea de albine are un indice glicemic mai mic (GI) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat.

 

Sistemul de notare PFUND Color Standard

Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistenta. Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere.

Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere.

 

Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR

Caracteristici

Ţară origine:
Noua Zeelanda
Pentru (adulti sau copii):
BarbatiFemeiCopii
Forma:
Solid
Afectiuni:
Afte bucale, Anti-aging (anti-imbatranire), antioxidant, Durere in gat, Gripa, Imunitate scazuta, Infectie cu Helicobacter Pylori, Ochi, Parazitoze intestinale, Raceala comuna (guturai), Sinuzita, sistem imunitar slabit, Sistemul imunitar
Conținut:
250/500 grame
Cod produs:
373493A_BB
Compozitie

100% Raw, miere de Manuka nepasteurizata.
Produs ambalat in borcan ermetic, care nu contine BPA.

Administrare produs

Cale orala

Descriere scurta
  • contine miere 100% cruda si nepasteurizata;
  • are minim 75% concentratie de polen de manuka;
  • ingrediente naturale din Noua Zeelanda.
Descriere Wedderspoon
Wedderspoon

De la infiintarea sa in anul 2005, Wedderspoon se afla in continua expansiune, concentrandu-se pe oferirea celor mai bune sortimente de miere de Manuka si de informare a publicului privind proprietatile benefice ale acestor produse obtinute din materie prima provenita din Noua Zeelanda.
In 2012, Wedderspoon si-a stabilit punctul de distributie in Marea Britanie, cu scopul de a aduce pe piata europeana aceste produse pe baza de miere de manuka de cea mai buna calitate.

Spre deosebire de alte tipuri de miere pasteurizate gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.
Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Toata sortimentele de miere de manuka Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din Sudul Noii Zeelande.
Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice.