Pentru comenzi mai mari de 300,00 RON beneficiezi de livrare gratuita!

Nu uita ca poti sa castigi si sa platesti cu puncte de fidelitate

Miere de manuka MGO 525+ Manuka Lab

Cod produs:
C82272_BB
375,00 RON
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
250 g 375,00 RON
500g 670,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pretul include taxa TVA de 9%;
Comenzi telefonice - 0728.001.1770728.001.177, Luni - Vineri 9:30 - 18:30
Cod produs:: C82272_BB
  • ×

Descriere

Miere de Manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
- Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
- MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
- Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
- Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
- Includeti aceasta miere in dieta voastra cotidiana pentru a va sustine sanatatea si starea de bine.

Proprietati:
- Datorita nivelului ridicat de Metilglioxal, mierea de Manuka MGO 525+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice rezistente;
- Proprietati antivirale - remediu de sezon în caz de raceala sau gripa;
- Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc)
- Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
Mod de utilizare:
- O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci.
- O puteti consuma simpla sau dizolvata in lichide.
- Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
- Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
- Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
- Pastrati recipientul cu capacul inchis.
- Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
- Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
- Nu este necesara pastrarea la frigider.
- Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
- Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
- Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.
 

Caracteristici

Cod produs:
C82272_BB
Descriere Manuka Lab
Manuka Lab

Premiata cu Aur in 2020 la Competitia Internationala de Calitate a Mierii de la Londra, mierea de Manuka MANUKA LAB este recoltata din flora salbatica a Noii Zeelande, din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape. Este certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande, cu factor activ MGO certificat.

Renumita astazi pentru proprietatile puternic antimicrobiene, antivirale, antifungice si antiinflamatorii, bogata in antioxidanti si nutrienti, acest tip de miere este folosit in special pentru intarirea sistemului imunitar si pentru tratarea infectiilor virale si bacteriene, inclusiv cele provocate de E.coli, Stafilococul Auriu sau Helicobacter Pylori.