Descriere
Laptisor de matca liofilizat 10 fiole Complex Apicol
Laptisor de matca liofilizat este un produs biologic cu un camp de activitate limitat, ce se foloseste in alimentatie avand efecte vitalizante, tonifiante si regeneratoare asdupra organismului uman, fiind usor asimilabil.
Laptisorul de matca este un produs glandular secretat de albinele tinere pentru hranirea larvelor si a matcii. Continutul lui este bogat in substante proteice, grasimi, hidrocarbonati, substante minerale si vitamine; de asemenea contine hormoni, enzime, factori vitali specifici care influenteaza ca biocatalizatori in procesele intime din celule, avand un rol improtant din punct de vedere fiziologic.
Indicatii:
-cazurile de oboseala si surmenaj, astenie, stari de anxietate, neuroastenie, pierderi de pofta de mancare si somn, in perioada post-operatorie si de convalescenta, anemie, tuberculoza (in perioada de refacere).
-astm bronsic, deranjamente in circulatia sangelui;
-afectiunile ficatului (hepatite), in pancreatite si pentru imbunatatirea formulei sangelui;
-bolile de uzura generala: artritism, guta, aortita, etc
-afectiuni renale;
-unele cazuri de ulceratii stomacale (in tratamentul asociat cu miere);
-insuficiente ovariene.
Administrare: doza zilnica pentru adulti este de 0,2 gr si pentru copii sub 10 ani de 0,1 gr. Pentru consum se deschide simultan o fiola de laptisor de matca si o fiola de solvent. Cu ajutorul pipetei se scoate solventul din fiola respectiva si se introduce in fiola de laptisor care se agita usor pana la completa dizolvare a laptisorului.
Apoi, continutul rezultat se consuma sublingual inainte de micul dejun, cu ajutorul pepetei sau varsandu-se din fiola intr-un paharel mic.
Fiolele se vor tine la rece ferite de lumina pana la epuizare.
Dupa o cura de 2 gr de laptisor liofilizat se face o pauza de 7-10 zile. Se socoteste ca la un tratament anual sa se consume 10-12 gr pentru adulti si 5-6 gr pentru copii sub 10 ani.
Caracteristici
Prezentare: 10 fiole a 0,2 gr laptisor liofilizat insotite de 10 fiole cu solvent.
Apicultura in Romania este legata de numele Veceslav Harnaj. In 1957, profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, impatimiti apicultori, au infiintat Asociatia Crescatorilor de albine (ACA). Prima asociatie nationala a breslei apicultorilor din Romania, ACA este un sprijin real pentru apicultura si apicultorii Romaniei.
In anul 1965 este infiintat “Combinatul Apicol Baneasa” care transforma in realitate planurile de dezvoltare ale profesorului V. Harnaj, iar din anul 1991, Combinatul Apicol Baneasa se transforma in Complex Apicol Veceslav Harnaj, purtand cu onoare numele celui mai important apicultor roman si continuand planurile de dezvoltare a apiculturii romanesti prin toate actiunile intreprinse.
Complex Apicol duce mai departe traditia Profesorului V. Harnaj, pastrand retetele originale ale produselor. Traditia si experienta de 50 de ani contribuie la dezvoltarea continua a liniilor de produse ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj.