Transport si retururi

Tarife pentru livrarea unei comenzi

 DETALII LIVRARE ROMANIA:

Comenzile se livreaza prin curierat rapid, in zilele lucratoare ale saptamanii, prin intermediul curierilor (URGENT-CARGUS, GLS, SAMEDAY sau BOOKURIER LOGISTICS). Livrarea dureaza 24-48 de ore de la confirmarea si procesarea comenzii.

 

Expedierea produselor se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei, in zilele lucratoare ale saptamanii. Momentan, nu oferim optiunea livrarii la nivel international.

 

 Tariful de livrare prin curier rapid este de 16 lei catre orice localitate din Romania pentru comenzi mai mici de 300 lei. Tariful de transport include TVA si este fix, indiferent de localitate sau numarul de kilograme al coletului.

 

 Beneficiezi de livrare GRATUITA la comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei.

 

 De asemenea, pentru a nu plati costul livrarii, poti prelua personal produsele de la sediul punctului de lucru al magazinului nostru online, situat in Str. Dumitru Slugeru 19 (fosta Ziduri intre Vii), corp E, Spatiul comercial nr.3, Sector 2 (complex Doamna Ghica Plaza), Sector 2, Bucuresti. In acest caz, este necesar sa ne contactezi telefonic in vederea verificarii stocului. Te asteptam cu drag!
Program de lucru: Luni - Vineri, in intervalul orar 09:30-19:00.

 DETALII LIVRARE EUROPA:

Austria - 180 Lei - Durata 3 zile
Belgia - 180 Lei - Durata 5 zile
Bulgaria - 40 Lei - Durata 1-2 zile
Cehia - 180 Lei - Durata 4 zile
Croatia - 180 Lei - Durata 6 zile
Danemarca - 180 Lei - Durata 5 zile
Elvetia - 450 Lei - Durata 5 zile
Estonia - 180 Lei - Durata 6 zile
Finlanda - 210 Lei - Durata 6 zile
Franta - 180 Lei - Durata 5 zile
Germania - 200 Lei - Durata 4 zile
Grecia - 70 Lei - Durata 2-3 zile
Irlanda 300 Lei - Durata 6 zile
Italia - 180 Lei - Durata 4 zile
Letonia - 200 Lei - Durata 7 zile
Lituania - 200 Lei - Durata 6 zile
Luxemburg - 200 Lei - Durata 5 zile
Norvegia - 400 Lei - Durata 6 zile
Polonia - 200 Lei - Durata 4 zile
Portugalia - 230 Lei - Durata 6 zile
Serbia si Muntenegru - 350 Lei - Durata 7 zile
Slovacia - 180 Lei - Durata 2 zile
Slovenia - 200 Lei - Durata 3 zile
Spania - 200 Lei - Durata 6 zile
Suedia - 230 Lei - Durata 6 zile
Ungaria - 40 Lei - Durata 1-2 zile


 ALTE DETALII DESPRE LIVRAREA COMENZILOR:

Produsele sunt ambalate cu grija, insotite de factura fiscala si livrate in cutie de carton natur, pe care vor fi afisate AWB-ul coletului, marcajul "FRAGIL" (daca este cazul) si logo-ul magazinului VitaPlus pentru ca tu sa-ti identifici pachetul rapid si usor.

 

Prin ambalajul discret, iti garantam confidentialitatea continutului coletului tau, la livrarea oricarui produs disponibil in magazinul nostru online.

 

Pentru simplificarea procedurii de livrare, te rugam sa oferi toate informatiile referitoare la adresa unde doresti sa primesti produsele (strada, numar imobil, bloc, etc.), precum si un numar de telefon valid pentru a putea fi contactat(a) de catre curier in vederea livrarii coletului.

 

 

In cazuri exceptionale, pot aparea intarzieri la livrarea pachetelor, dar nu-ti face griji. Pentru ca timpul este pretios si nu vrem sa te retinem mai mult decat este strict necesar, vei fi informat(a) rapid prin SMS privind modificarea termenului de livrare.

 

Daca ai preferinta pentru un anumit interval orar al livrarii sau vrei sa oferi repere suplimentare privind adresa dorita, completeaza sectiunea "Observatii" de pe pagina "Detalii Livrare Comanda" si noi vom afisa pe colet mesajul tau catre agentul care se va ocupa de livrarea pachetului.

 

In plus, iti suntem alaturi chiar si dupa ce comanda ta a fost deja predata curierului. Daca intervine ceva, de exemplu, programul tau s-a schimbat si esti nevoit(a) sa parasesti adresa de livrare, ne poti contacta telefonic la numarul 0728.001.177 si vom transmite mesajul tau catre operatorii de la compania de livrare, astfel incat sa ne asiguram ca vei avea parte de o experienta placuta la receptionarea coletului.