Biscuiti Granulati Fara Gluten Plasmon 374 g

Cod produs:
3351
55,90 RON
TVA inclus; Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0728.001.1770728.001.177, Luni - Vineri 9:30 - 18:30
Cod produs:: 3351
  • ×

Descriere

Biscuitii Granulati Fara Gluten sunt fabricati dupa o reteta traditionala, printr-un proces tehnologic unic, ce garanteaza un gust inconfundabil al biscuitilor. Sunt ideali pentru diversificarea alimentatiei copilului inca de la 4 luni.

Produsul este foarte solubil in lapte, iaurturi, piureuri de fructe, etc. Nu contine grasimi hidrogenate.
Este realizat din faini selectionate si bine controlate, obtinute din grau cultivat dupa regulile Oasi®Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare.

Produsul este imbogatit special pentru dezvoltarea armonioasa a copilului cu: calciu (pentru oase si dinti), fier (pentru dezvoltarea cognitiva) si vitamine (esentiale pt o buna functionare a organismului).

Produsul nu contine gluten!

Caracteristici

Ţară origine:
Italia
Conținut:
374 grame
Cod produs:
3351
Administrare produs

Mod de preparare:
Se adauga biscuitii in biberon si se agita bine. Dozajul se face in functie de preferinta. Sunt potriviti in orice moment al zilei.

Informatii privind alergiile: Contine lapte, poate contine urme de lupin (planta medicinala).
Se pastreaza in ambalajul original, departe de surese de caldura.

Compozitie

Faina, faina de orez, amidon de porumb,zahar,ulei vegetal,lapte praf degresat, faina de cartofi, bicarbonatamoniu, minerale, aroma, vitamine., cantitate -

 

Descriere scurta
  • ideali pentru diversificarea alimentatiei copilului inca de la 4 luni;
  • realizat din faini obtinute din grau cultivat pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare;
  • imbogatit cu calciu, fier si vitamine.
Descriere Plasmon
Plasmon

Inca din anul 1903, Plasmon aduce tot ce este mai bun din natura, in functie de etapele dezvoltarii copiilor. Foloseste cele mai bune si sigure ingrediente, numai din Italia, la cele mai inalte standarde.

Daca medicul sau Dvs, veti constata intoleranta la gluten, nu trebuie sa privati organismul de nutrientii necesari ce se regasesc in mod natural in cereale.
Glutenul este un termen cumulativ, pentru diferite componente proteice, de origine vegetala, ce se gaseste in mod natural in cerealele: grau, orz, ovaz, secara. Toate produsele de panificatie, din cerealele mentionate, contin gluten.

Ultimii ani au aratat ca un numar tot mai mare de oameni sufera de intoleranta la gluten, numita si boala Celiaca. Organismul persoanei cu intoleranta, se apara de gluten prin formare de anticorpi. Diagnosticul prezumptiv este pus, de regula, de medicul de familie atunci cand constata unul sau mai multe dintre simptomele: scaune nedigerate adecvat, uneori diareice, alterior constipatie, scadere in greutate sau dimpotriva supraponderabilitate, oboseala cronica, lipsa cronica de vitamine si minerale, scaderea proteinelor din sange, caderea prematură a dentitiei, fracturi repetate, osteoporoza, amorteli inexplicabile ale extremitatilor.

Alimentatia fara gluten si cand trebuiesc introduse alimentele cu gluten, la bebelusi?
Intoleranta la gluten este foarte greu de diagnosticat la bebelusi. Simtomele sunt multiple si pot fi usor confundabile cu alte probleme digestive sau dermatologice ori de asimilare. Nu puteti sti daca copilul are intoleranta la gluten. De aceea se recomanda, ca incepand cu varsta de 4, 5 luni sa se inceapa introducerea de produse ce contin cereale, indispensabile organismului uman, chiar de la aceste prime luni de viata, cu biscuiti fara gluten. Acesti biscuiti pentru bebelusi sunt speciali pentru varsta copilului, contin si alte minerale si vitamine adaugate. Mai apoi, incepand de la 6 luni, puteti introduce treptat si alte alimente ce contin si gluten, urmand sa vedeti cum reactioneaza organismul copilului.