Diuretic Măreşte

Diuretic

FARES Orastie

Disponibilitate: în stoc

1275

  • ajuta la eliminarea apei din organism pe cale urinara.
  • sustine si mentine buna functionare a aparatului urinar.
  • diuretic, hipotensor.
  • recomandat in retentie hidro-salina (edeme), hipertensiune arteriala.


  • Concentraţie: 300 mg
  • Ţară origine: Romania
  • Conținut: 60 capsule

Mai multe detalii

Preţ: 14,68 lei (TVA 9% inclus)

Comanda telefonica

0728.001.177 Luni-Vineri: 09.00-17.00

Livrare gratuita

Pentru comenzi de minim 250 lei
In cazul celorlalte comenzi, transportul este 12 lei

Produsul naturist Diuretic de la Fares, prin toate plantele din compozitia sa, genereaza un efect diuretic, stimuland eliminarea de apa si reziduuri metabolice din organism. Remediul naturist Diuretic Fares contribuie de asemenea la normalizarea valorilor tensiunii arteriale.
Recomandari ale acestui supliment alimentar:
Retentie hidro-salina (edeme), hipertensiune arteriala.
Simbolul Linia Verde de pe cutie va asigura ca acest produs are continut 100% natural, fara adaosuri de arome, coloranti, sau alti aditivi.

Traista ciobanului are fructele in forma de inimioara sau "traista de cioban". Diferite studii farmacologice arata prezenta in compozitia sa a aminelor biogene cu rol in reglarea tensiunii arteriale. Este usor diuretica, dezinfectanta urinar si hemostatica.

Mesteacanul exercita, in primul rand, o actiune diuretica; de asemenea,  favorizeaza eliminarea acidului uric si a colesterlolului, dizolva treptat calculii urinari, scade usor tensiunea arteriala.

Sulfina are actiune diuretica, vasodilatatoare, fluidifianta a sangelui si anticoagulanta, fiind recomandata in tratamentul hipertensiunii arteriale si pentru eliminarea edemelor.

Troscotul actioneaza asupra epiteliului renal, favorizand cresterea cantitatii de urina eliminata, insa fara a produce depletie de potasiu. Avand si efect hipotensiv, este recomandat in hipertensiune si suferinte cardiovasculare.

Pirul esteo planta diuretica si tonic-remineralizanata care datorita vitaminelor si sarurilor de potasiu din compozitia sa previne spolierea organismului de saruri minerale prin cresterea diurezei.

EVALUAREA EFICIENTEI
S-au administrat capsule din produsul naturist "Diuretic" timp de 1 luna, la 63 de pacienti hipertensivi care prezentau si edeme de diferite grade. Pe perioada administrarii, la 79,2% dintre pacienti nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alopat, preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 21,8%  au luat in paralel si medicatie diuretica alopata, dar au putut reduce din doza acesteia. S-a constatat la toti pacientii reducerea valorilor tensionale si amelioarea pana la disparitie a edemelor.

Produsul "Diuretic", apartinand portofoliului producatorului FARES Orastie si incadrat conform prospectului in categoriile Infectii Urinare, Diuretice, Suplimente si Extracte, face parte din oferta de produse naturiste a magazinului online Vitaplus.ro.

Ingrediente active Cantitate DZR*
rizomi de pir (Graminis rhizoma) 15 mg
sulfina (Meliloti herba) 60 mg
traista ciobanului (Bursae pastoris herba) 90 mg
troscot (Polygoni avicularis herba) 45 mg
frunze de mesteacan (Betulae folium) 90 mg

*Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta un ghid al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste necesarul de micronutrienti (vitamine si minerale) si macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi), pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe la toate grupele de populatie.

1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese.
Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandarii medicului.
Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani, timp in care se foloseste un alt diuretic.
Contraindicatii:
Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare:
Femeile insarcinate pot lua cate o capsula de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani.  Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.
Interactiuni cu alte medicamente:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Scrie un comentariu

Diuretic

Diuretic

ajuta la eliminarea apei din organism pe cale urinara. sustine si mentine buna functionare a aparatului urinar. diuretic, hipotensor. recomandat in retentie hidro-salina (edeme), hipertensiune arteriala.

Scrie un comentariu

30 alte produse din aceeaşi categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: