Coenzima Q10 200 mg Alevia 30 comprimate Măreşte

Coenzima Q10 200 mg Alevia 30 comprimate

Alevia

Disponibilitate: în stoc

2208

  • puternic antioxidant;
  • imbunatateste functiile muschiului cardiac;
  • in insuficienta cardiaca, angine pectorale, aritmii;
  • ajuta la relaxarea peretilor vaselor sangvine;
  • ajuta la producerea de energie.


  • Concentraţie: 200 mg
  • Ţară origine: Romania
  • Conținut: 30 comprimate

Mai multe detalii

Preţ: 62,89 lei (TVA 9% inclus)

Comanda telefonica

0728.001.177 Luni-Vineri: 09.00-17.00

Livrare gratuita

Pentru comenzi de minim 250 lei
In cazul celorlalte comenzi, transportul este 12 lei

Coenzima Q10 de la Alevia este de origine japoneza, fiind cea mai eficienta la nivel mondial dintre toate tipurile de Q10 care se produc. Coenzima Q10 este prezenta in special in celulele inimii, ficatului si creierului. Este esentiala pentru producerea energiei in organism si in celulele cardiace. De asemenea, asigura energia necesara activitatii ritmice a inimii. Protejeaza inima si o ajuta sa se contracte eficient si sa aiba un ritm normal. Administrarea suplimentului alimentar Q10 imbunatateste functia muschiului cardiac, fara efecte secundare; in schimb absenta ei conduce la slabirea inimii. Imbunatateste starea generala de sanatate a persoanelor cu afectiuni cardiace. Protejeaza fibra nervoasa si este un antioxidant puternic. Este eficienta in lupta impotriva cancerului. Odata cu varsta, nivelul de coenzima Q10 scade in organism si se recomanda suplimentarea acesteia.

Acest produs naturist asigura energia necesara activitatii ritmice a inimii si imbunatateste starea generala de sanatate a persoanelor cu afectiuni cardiace. Mareste cantitatea de energie a organismului, il intareste si influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism.
Este recomandata pentru producerea energiei in organism si pentru imbunatatirea functiei muschiului cardiac.

Produsul "Coenzima Q10 200 mg Alevia 30 comprimate", apartinand portofoliului producatorului Alevia si incadrat conform prospectului in categoriile Coenzima Q10, Cardiovascular, Suplimente si Extracte, face parte din oferta de produse naturiste a magazinului online Vitaplus.ro.

Ingrediente activeCantitateDZR*
Coenzima Q10200 mg

*Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta un ghid al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste necesarul de micronutrienti (vitamine si minerale) si macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi), pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe la toate grupele de populatie.

1 comprimat pe zi. La recomandarea medicului, se pot administra pana la 2 comprimate pe zi.

Scrie un comentariu

Coenzima Q10 200 mg Alevia 30 comprimate

Coenzima Q10 200 mg Alevia 30 comprimate

puternic antioxidant; imbunatateste functiile muschiului cardiac; in insuficienta cardiaca, angine pectorale, aritmii; ajuta la relaxarea peretilor vaselor sangvine; ajuta la producerea de energie.

Scrie un comentariu

30 alte produse din aceeaşi categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: