Descriere
Coacazele contin apa, zaharuri, acizi, substante proteice, celuloza, saruri minerale, provitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, vitamina PP, antocian. Gratie acestor antociani, coacazele mentin vitamina C in stare stabila si in forma activa biologic. Coacazele sunt totodata foarte bogate in magneziu si fier, care le imprima actiune hematopoietica, deci antianemica.
Coacazele negre sunt fructele cu cel mai mare continut de vitamina C.
Coacazele albe si rosii se pot consuma in stare proaspata, sub forma de suc pur sau diluat cu apa (100-500 ml pe zi, in 3-4 reprize), precum si ca jeleu. Ele au efect remineralizant, laxativ, diuretic, depurativ si hemostatic. Sunt recomandate in caz de inapetenta, dispepsii, inflamatii digestive si urinare, insuficienta hepatica, reumatism, guta, constipatie, afectiuni febrile. Coacazele negre au cel mai mare continut de vitamina C dintre toate fructele, stimuland secretia sucului gastric. Elibereaza organismul de toxine si contribuie la scaderea acidului uric si a colesterolului. Coacazele negre au actiune antialergica (alergii respiratorii, urticarie).
Produsul Ceai Coacaze Neagre Belin NovaPlus nu contine coloranti sintetici. Culoarea ceaiului este culoarea naturala a ingredientelor.
Caracteristici
Ceai de coacaze negre - 20 grame
Mod de preparare:
Se toarna apa clocotita peste pliculetul de ceai. Asteptati 5-8 minute.
A se pastra in locuri ferite de caldura, umiditate si lumina excesiva.
bogat in vitamine si minerale;
util in inflamatii digestive si urinare, reumatism etc.;
nu contine coloranti sintetici.
De peste un deceniu, NovaPlus livreaza pietei din Romania o gama variata de ceaiuri: ceaiuri din fructe, ceaiuri din plante, ceaiuri functionale, ceaiuri verzi si ceaiuri negre. Obiectivul sau este acela de a oferi consumatorului un produs cu un raport excelent calitate/pret.
NovaPlus incearca permanent sa aduca inovatii prin dezvoltarea unor noi sortimente si imbunatatirea permanenta a celor existente, atat in ce priveste continutul, cat si forma si metoda de ambalare.