Calciu Magneziu Zinc Măreşte

Calciu Magneziu Zinc Biofarm 30 comprimate

Biofarm

Disponibilitate: în stoc

2070

  • asigura echilibrul mineral al organismului;
  • ideal in perioadele de crestere si de efort fizic intens;
  • recomandat varstnicilor.


  • Concentraţie: 1160 mg
  • Ţară origine: Romania
  • Conținut: 30 comprimate

Mai multe detalii

Preţ: 18,81 lei (TVA 9% inclus)

18,81 lei

Comanda telefonica

0728.001.177 Luni-Vineri: 09.00-17.00

Livrare gratuita

Pentru comenzi de minim 250 lei
In cazul celorlalte comenzi, transportul este 12 lei

Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei precum si la varstnici.
Magneziul este un element mineral indispensabil vietii celulelor. Implicat in mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul contribuie la sustinerea ritmului normal al  inimii, favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice si mentine in limite normale functiile muschilor si ale sistemului nervos. Magneziul din compozitia acestui produs naturist intervine in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in formarea proteinelor. In asociere cu calciul, magneziul ajuta la diminuarea  stresului zilnic, confera energie in perioadele de astenie, deprimare nervoasa sau oboseala.
Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si intra in constitutia a circa 60 de enzime; are rol important in: mentinerea acuitatii vizuale, metabolismul proteinelor, grabirea vindecarii arsurilor si a ranilor, stimularea asimilarii unor vitamine, activarea sistemului imunitar. Acest supliment alimentar previne caderea parului si contribuie la mentinerea  unghiilor si pielii sanatoase. De asemenea, zincul stimuleaza activitatea mintala si ajuta la buna functionare a creierului. 

Produsul "Calciu Magneziu Zinc Biofarm 30 comprimate", apartinand portofoliului producatorului Biofarm si incadrat conform prospectului in categoriile Minerale, Vitamine si Minerale, Calciu, Magneziu, Zinc, face parte din oferta de produse naturiste a magazinului online Vitaplus.ro.

Ingrediente per comprimatCantitateDZR*
gluconat de zinc5 mg50 %
hidroxid de magneziu (323 mg) din care magneziu134 mg35,73 %
carbonat de calciu (835 mg) din care calciu334 mg41,85 %

*Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta un ghid al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste necesarul de micronutrienti (vitamine si minerale) si macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi), pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe la toate grupele de populatie.

- cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Scrie un comentariu

Calciu Magneziu Zinc Biofarm 30 comprimate

Calciu Magneziu Zinc Biofarm 30 comprimate

asigura echilibrul mineral al organismului; ideal in perioadele de crestere si de efort fizic intens; recomandat varstnicilor.

Scrie un comentariu

30 alte produse din aceeaşi categorie