Agaricus

Dacia Plant

Disponibilitate: în stoc

1625

  • + 20% GRATUIT

  • antitumoral, antimutagen, antioxidant.
  • stimulent imunitar puternic.


  • Concentraţie: 500 mg
  • Ţară origine: Romania
  • Conținut: 60+12 comprimate

Mai multe detalii

48,50 lei

Agaricus blazei face parte din clasa Basidiomycetes fiind o ciuperca originara din Brazilia. Utilizari terapeutice ale ciupercilor din genul Agaricus apar in tratatele medicale bizantine inca din secolele IV – XV d. Ch. Specia Agaricus subrufescens a fost descoperita in anul 1960 de catre cercetatorul si cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, in anul 1967 botanistul belgian Heinemann stabilind denumirea  oficiala a plantei – Agaricus blazei. Cunoscuta sub denumirea populara de "Cogumelo do Sol" (Ciuperca Soarelui) sau "Cogumelo de Deus" (Ciuperca lui Dumnezeu) in Brazilia, aceasta planta a fost cultivata pe scara larga in Japonia, unde a primit denumirea "Himematsutake", cercetatorii japonezi descoperind proprietatile puternic imunostimulente si antitumorale, pentru care a si fost intens utilizata in aceste tari.

Actiuni Agaricus: stimulent imunitar puternic (stimuleaza secretia de interferon, TNF-alfa, interleukina IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare si macrofage), antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), antimutagen, antiviral, scade colesterolul, trigliceridele si glicemia, normalizeaza functia hepatica la pacientii cu hepatit? B, hipotensiv, antioxidant, reduce stresul oxidativ, inhiba peroxidarea lipidelor.

Indicatii Agaricus: se utilizeaza ca adjuvant in: tumori cu diverse localizari, imunitate scazuta, viroze, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, ateroscleroza, hepatite virale.

Ingrediente active: polizaharide (alfa-1,4-D-glucan, alfa-1,6-D-glucan, beta-1,3-D-glucan), steroizi (ergosterol, blazeina), glucomanan, proteoglucani, riboglucani, aminoacizi, vitamine, minerale, etc.

  • Concentraţie 500 mg
  • Ţară origine Romania
  • Conținut 60+12 comprimate
Ingrediente activeCantitateDZR*
Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.--
Agaricus (Agaricus blazei Murrill)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide500 mg-

Adulti si copii peste 14 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, inainte de mese.
Contraindicatii: alergie la Agaricus Blazei.

Scrieţi un comentariu

Agaricus

Agaricus

+ 20% GRATUIT antitumoral, antimutagen, antioxidant. stimulent imunitar puternic.

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeaşi categorie

ECHIPA VITAPLUS.RO

Bine ai venit pe Vitaplus.ro!

Iti punem la dispozitie peste 2.000 de produse naturiste, bio, cosmetice, vitamine, suplimente, remedii din plante medicinale, de la producatori cunoscuti (autohtoni sau internationali), precum si informatiile necesare despre utilitatea produselor, dozajul ingredientelor active continute, modul optim de administrare si contraindicatiile specifice fiecaruia pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie privind suplimentele alimentare pe care doresti sa le incluzi in regimul unui stil de viata sanatos.

In plus, iti stam la dispozitie daca ai nelamuriri sau in cazul in care ai nevoie de asistenta la efectuarea unei comenzi.