Acasa » Digestie, Enzime » Redigest Plus
Redigest Plus
Redigest Plus

  • imbunatateste digestia si contribuie la absorbtia nutrientilor.
  • asigura enzimele necesare in dietele dezechilibrate.
  • regleaza tranzitul intestinal.
  • hepatoprotector si detoxifiant.

Cod produs: 1471
40 comprimate
1200 mg

Pret: 13.5 LEI
CantitateDescriere

Indicatii Redigest Plus de la Hofigal:

- Supliment alimentar care asigura enzimele si substantele bioactive necesare pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate in: hepatita cronica, ulcer gastric si duodenal, gastrita, duodenita, colopatii cronice si functionale, dismicrobism intestinal, pancreatita, dischinezie biliara, litiaze biliare si renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare, carente in aportul alimentar al enzimelor de baza. Adjuvant in distrofii, intoxicatii medicamentoase, guta, obezitate (incetineste absorbtia intestinala si scade rata de utilizare a caloriilor din sursele de hrana); pentru reglarea tranzitului intestinal la persoane imobilizate timp indelungat; poate fi administrat diabeticilor (supusi tratamentului antidiabetic de lunga durata).
- Asocierea concentratului hidrolizat din cuticula de pipota de pasare (substituient polienzimatic) cu inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta) realizeaza un supliment alimentar recomandat pentru creerea conditiilor de echilibrare enzimatica a aparatului digestiv, benefic in stimularea si mentinerea proceselor metabolice ale organismului in parametri fiziologici.

Actiuni Redigest Plus de la Hofigal:
Imbunatateste procesul de digestie, contribuie la reglarea procesului de absorbtie a substantelor nutritive si repartizarea acestora in organism; regleaza tranzitul intestinal; stimuleaza dezvoltarea microorganismelor specifice florei utile pentru inhibarea germenilor patogeni la nivelul intestinului gros; hepatoprotector si eficace in reglarea functiilor hepatice; actiune antiinflamatorie si antiseptica la nivelul tubului digestiv si a organelor anexe; regleaza motilitatea tubului digestiv si a colecistului; previne formarea calculilor biliari si renoureterali avand efect litolitic; contribuie la reglarea metabolismului lipidelor si reducerea riscului de ateroscleroza; hipocolesterolemiant si hipoglicemiant; detoxifiant (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism); actiune de imbunatatire a absorbtiei calciului.

Producator: Hofigal

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active,... sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze,... ovule, supozitoare, creme, geluri. Toate liniile de fabricatie indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie) si laboratoarele de control al calitatii... fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Calitatea si siguranta produselor Hofigal este... demonstrata prin increderea si fidelizarea, an de an de noi clienti-consumatori permanenti de produse Hofigal, de-a lungul a 20 ani de activitate continua. Citeste mai mult »

Compozitie


per comprimat:

Ingredient activ Cantitate DZR*
concentrat hidrolizat din cuticula de pipota de pui 280 mg -
extract uscat din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus) 180 mg -
extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus) 153 mg -
extract uscat din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus bulbus) 488 mg -

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
Adulti: Doza de atac: 2 comprimate de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor sau la 2 ore dupa mese.
Doza de intretinere: 2 comprimate de 2 ori pe zi (inaintea mesele de pranz si seara sau la 2 ore dupa mese).
Pentru afectiunile cronice: doza de intretinere in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3-5 zile; se recomanda utilizarea permanenta in boli digestive cronice.
Copii 1-3 ani: jumatate de comprimat de 3 ori pe zi.
Copii 3-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Contraindicatii: nu sunt semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Tara de origine: Romania Producator: Hofigal

Continut: 40 comprimate

Produse similare

Carminex
Pret: 18.1 LEI

Herbolax Himalaya
Pret: 9.5 LEI

Enzymcare
Pret: 25.6 LEI

Aloe Vera
Pret: 14.9 LEI

Laxit
Pret: 15.9 LEI
Comentarii
Momentan nu exista comentarii la acest produs
Adauga comentariu
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume: *
Email:
Mesaj: *
Verificare: *
Introdu textul din imagine:
Captcha
  Trimite comentariu