Acasa » Omega 3, 6, 9, ulei de peste » Omega 3 plus Calciu
Omega 3 plus Calciu
Omega 3 plus Calciu

  • reduce riscul de osteoporoza;
  • scade colesterolul;
  • ajuta in prevenirea bolilor cardiovasculare.

Cod produs: 2116
30+60 capsule
1400 mg

Pret: 63.3 LEI
CantitateDescriere

Uleiul de peste Omega-3 contine necesarul zilnic de vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, necesar pentru pastrarea integritatii oaselor si pentru declansarea imunitatii.

Cercetari stiintifice efectuate in Islanda au aratat ca este posibil sa reduci riscul de osteoporoza printr-un consum adecvat de vitamina D si Calciu.

Vitamina D este elementul care lipseste cel mai mult din dieta, motiv pentru care , este important consumul de ulei din ficat de cod sau suplimentele alimentare care contin vitamina D, asigurand in felul acesta necesarul zilnic recomandat. Vitamina D este importanta in declansarea imunitatii.

Aceleasi cercetari au relevat faptul ca persoanele care nu consuma deloc sau numai in cantitati insuficiente lapte sau produse lactate nu au suficient Calciu in organism.

De aceea, suplimentele continand Calciu sunt recomandate, iar prezenta combinatie bine dozata de vitamina D si acizi grasi Omega-3 din ulei de peste este ideala.

Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute – rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Producator: Lysi

Secretul longevitatii islandeze - ulei de peste Lysi. Lysi proceseaza uleiul de peste cu echipamente de productie de inalta tehnicitate, special realizate pentru... prelucrarea integrala a Uleiului din ficat de cod, ceea ce include separarea uleiului din ficatul de peste, separarea apei si a impuritatilor de ulei, precum si separarea altor... componente valoroase. Utilajele au fost proiectate astfel incat sa sa se reduca la minimum oxidarea uleiului in timpul purificarii si sa indeparteze gustul si mirosul neplacut din produsul final.... De-a lungul mai multor decade s-a demonstrat ca uleiul de peste dezvolta un organism viguros, rezistent la boli si o minte sanatoasa. Uleiul de peste este un binecunoscut remediu... natural, cu efecte benefice in cazul multor afectiuni, printre care rahitism, ostoporoza, circulatie cardiovasculara, aritmii, depresie, stres, oboseala cronica, nivel crescut al colesterolului... si trigliceridelor. Uleiul de peste este studiat permanent pentru calitatile sale, iar cercetarile de specialitate au demonstrat contributia lui la pastrarea sanatatii si au relevat efecte... pozitive ale administrarii acestuia asupra sanatatii mintale, reducerii riscului bolilor coronariene, dar si pentru reducerea durerilor articulare si a rigiditatii resimtite dimineata. Mai mult... decat atat, uleiul de peste Omega 3 joaca un rol vital in dezvoltatea creierului si a sistemului nervos central. Obiectivul Lysi este de a fi lider international pentru produsele... din lipide marine, mentinand strict cerintele de calitate si tehnicitate, conform standardelor internationale ISO 9001, GMP si Pharmacopeei europene. Citeste mai mult »

Compozitie


per doza

Ingredient activ Cantitate DZR*
- DHA 95 mg
- EPA 145 mg
- Vitamina D 10 mcg 200%
- Vitamina E 2 mg 17%
Carbonat de calciu 400 mg 50%
Omega-3 contine ulei de peste 1000 mg

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

2 tablete Calciu + 1 capsula Omega-3 +D

Tara de origine: Islanda Producator: Lysi

Continut: Cutie a 90 capsule

Produse similare

Omega 3 plus Vitamina E 30 cps
Pret: 14.8 LEI

Krill Oil
Pret: 38.4 LEI

Omega 3 6 9 30 capsule
Pret: 14.75 LEI

Pure DHA copii
Pret: 76.9 LEI

Omega 3 plus Vitamina E 90 cps
Pret: 36.2 LEI
Comentarii
Momentan nu exista comentarii la acest produs
Adauga comentariu
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume: *
Email:
Mesaj: *
Verificare: *
Introdu textul din imagine:
Captcha
  Trimite comentariu