Ficat Sanatos
Ficat Sanatos

  • hepatoprotector, hepatoregenerator.
  • antihepatotoxic, antioxidant.
  • decongestiv si antiinflamator hepatic.
  • coleretic-colagog.
  • normalizeaza valorile bilirubinei si colesterolului.

Cod produs: 1276
60 capsule
480 mg

Pret: 35.7 LEI
CantitateDescriere

Efecte Ficat Sanatos Fares:
Normalizarea transaminazelor ( reducerea procesului inflamator si a congestiei), regenerarea hepatocitara, hepatoprotectie, detoxifierea hepatica, impiedicarea cronicizarii ( fibrozare, degenerare maligna).
Recomandari Ficat Sanatos Fares:
In afectiuni hepatice: hepatite virale acute si cronice, congestie si insuficienta hepatica, intoxicatii hepatice ( alcool, noxe, ciuperci, medicamente), icter, steatoza hepatica, ciroza incipienta; hipercolesterolemie, oboseala cronica, profilaxia bolilor ficatului la persoanele cu risc (transfuzii, seringi nesterile), si in cazul consumului si expunerii la substante hepatotoxice( alcool, medicamente, droguri, noxe).

Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic.

Schisandra este cunoscuta din medicina traditionala chineza ca tonic hepatic si purificator sanguin. Schisandra reduce nivelul plasmatic al transaminazelor, creste sinteza proteinelor si glicogenului hepatic, indeparteaza radicalii liberi, creste actiunea vitaminelor C si E (efect antioxidant), stimuland astfel regenerarea hepatica.       

Anghinarea regenereaza celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, este antiinflamatorie, hipocolesterolemianta, coleretic-colagoga, creste apetitul, ajuta eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, normalizand culoarea pielii, urinei, fecalelor in caz de icter.

Rostopasca, prin complexul alcaloidic din compozitia sa are efect hepatoprotector, coleretic, de normalizare a valorilor  bilirubinei si colesterolului, spasmolitic, antiviral, antiinflamator si citostatic.

Papadia  prin compozitia sa chimica actioneaza ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, avand un important efect diuretic. Astfel, ea este indicata in starile congestive hepatice, hepatite, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, icter, litiaza biliara.

Sulfina  este utila in hepatita cronica deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor prin inlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofunctional, contribuie la sinteza ARN si prin aceasta la regenerarea tesutului hepatic. Are de asemenea  actiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulanta si cicatrizanta.

RECOMANDAT IN:
- hepatite virale acute si cronice, icter.
- congestie si insuficienta hepatica.
- intoxicatii hepatice (alcool, noxe, ciuperci, medicamente)
- steatoza hepatica, oboseala cronica.
- ciroza incipienta.
- hipercolesterolemie.
- profilaxia bolilor ficatului la persoanele cu risc (transfuzii, seringi nesterile), si in cazul consumului si expunerii la substante hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, noxe).
- perioada de convalescenta dupa hepatopatii.


PRODUS TESTAT CLINIC
Capsulele "Ficat Sanatos" au fost testate clinic in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes" Bucuresti. Au fost monitorizati 28 de pacienti cu hepatita cronica virala C pe o perioad? de 6 luni. S-a constatat ameliorarea valorilor transaminazelor la peste 60% din pacienti. De asemenea s-a imbunatatit starea generala, a crescut apetitul alimentar (85% din pacienti), a crescut indicele de mas? corporal? (50% din pacienti) si s-a ameliorat astenia la toti pacientii. Nu s-au inregistrat reactii adverse, produsul fiind bine tolerat.
Simbolul Linia Verde de pe cutie va asigura ca acest produs are continut 100% natural, fara adaosuri de arome, coloranti, sau alti aditivi.

Producator: FARES Orastie

Plantele medicinale din produsele Fares sunt cultivate pe suprafete de peste 200 de hectare; am demarat si culturi ecologice. Prelucrarea se realizeaza pe linii de fabricatie... moderne. Intregul proces, de la cultivare si pana la obtinerea produsului finit se desfasoara cu respectarea cerintelor Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001:2000, iar fluxurile de... productie intrunesc cerintele de siguranta alimentara HACCP. Continutul in substante active este monitorizat in laboratoarele noastre de control al calitatii de la receptionarea plantelor in... stare proaspata si apoi pe tot fluxul de fabricatie, astfel ca efectul terapeutic al produselor finite este garantat. Toate produsele Fares Orastie se caracterizeaza printr-o... asociere optima si o dozare precisa a componentelor, garantata de echipa noastra de cercetare-dezvoltare compusa din medici, farmacisti si chimisti. Produsele Fares sub forma de... capsule si comprimate contin pulberi vegetale si extracte concentrate care sunt standardizate in continutul de substante active si foarte precis dozate, astfel ca efectul terapeutic este garantat. Citeste mai mult »

Compozitie


per capsula:

Ingredient activ Cantitate DZR*
extract de fructe de schisandra (Schisandra chinensis) 144 mg -
extract din fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat min. 85% silimarina 144 mg -
extract total 10:1 de rostopasca (Chelidonii herba) 72 mg -
extract total 10:1 de frunze de anghinare (Cynarae folium) 72 mg -
extract total 10:1 de radacina de papadie (Taraxaci radix) 24 mg -
extract total 10:1 de sulfina (Meliloti herba) 24 mg -

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

Doza recomandata este de 1-2 capsule de 2- 3 ori pe zi inainte de masa.
Produsul se poate administra in cure de 1-6 luni sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
Contraindicatii:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Sarcina si alaptare:
Acest produs nu este recomandat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.
Interactiuni cu alte medicamente:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Tara de origine: Romania Producator: FARES Orastie

Continut: Flacon 60 capsule

Produse similare

Liv 52 DS
Pret: 33.8 LEI

Ciro Stop
Pret: 26.4 LEI

Milk Thistle Phytosome
Pret: 92.9 LEI

Alcool protect
Pret: 17.9 LEI

Livecom
Pret: 32.9 LEI
Comentarii
Momentan nu exista comentarii la acest produs
Adauga comentariu
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume: *
Email:
Mesaj: *
Verificare: *
Introdu textul din imagine:
Captcha
  Trimite comentariu