Acasa » Aparatul urinar » Diuretic
Diuretic
Diuretic

  • ajuta la eliminarea apei din organism pe cale urinara.
  • sustine si mentine buna functionare a aparatului urinar.
  • diuretic, hipotensor.
  • recomandat in retentie hidro-salina (edeme), hipertensiune arteriala.

Cod produs: 1275
60 capsule
300 mg

Pret: 16.7 LEI
CantitateDescriere

Efect: Produsul Diuretic de la Fares, prin toate plantele din compozitia sa, genereaza un efect diuretic, stimuland eliminarea de apa si reziduuri metabolice din organism. Produsul Diuretic Fares contribuie de asemenea la normalizarea valorilor tensiunii arteriale.
Recomandari Diuretic Fares:
Retentie hidro-salina (edeme), hipertensiune arteriala.
Simbolul Linia Verde de pe cutie va asigura ca acest produs are continut 100% natural, fara adaosuri de arome, coloranti, sau alti aditivi.

Traista ciobanului are fructele in forma de inimioara sau "traista de cioban". Diferite studii farmacologice arata prezenta in compozitia sa a aminelor biogene cu rol in reglarea tensiunii arteriale. Este usor diuretica, dezinfectanta urinar si hemostatica.

Mesteacanul exercita, in primul rand, o actiune diuretica; de asemenea,  favorizeaza eliminarea acidului uric si a colesterlolului, dizolva treptat calculii urinari, scade usor tensiunea arteriala.

Sulfina are actiune diuretica, vasodilatatoare, fluidifianta a sangelui si anticoagulanta, fiind recomandata in tratamentul hipertensiunii arteriale si pentru eliminarea edemelor.

Troscotul actioneaza asupra epiteliului renal, favorizand cresterea cantitatii de urina eliminata, insa fara a produce depletie de potasiu. Avand si efect hipotensiv, este recomandat in hipertensiune si suferinte cardiovasculare.

Pirul esteo planta diuretica si tonic-remineralizanata care datorita vitaminelor si sarurilor de potasiu din compozitia sa previne spolierea organismului de saruri minerale prin cresterea diurezei.

EVALUAREA EFICIENTEI
S-au administrat capsule "Diuretic" timp de 1 luna, la 63 de pacienti hipertensivi care prezentau si edeme de diferite grade. Pe perioada administrarii, la 79,2% dintre pacienti nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alopat, preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 21,8%  au luat in paralel si medicatie diuretica alopata, dar au putut reduce din doza acesteia. S-a constatat la toti pacientii reducerea valorilor tensionale si amelioarea pana la disparitie a edemelor.

Producator: FARES Orastie

Plantele medicinale din produsele Fares sunt cultivate pe suprafete de peste 200 de hectare; am demarat si culturi ecologice. Prelucrarea se realizeaza pe linii de fabricatie... moderne. Intregul proces, de la cultivare si pana la obtinerea produsului finit se desfasoara cu respectarea cerintelor Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001:2000, iar fluxurile de... productie intrunesc cerintele de siguranta alimentara HACCP. Continutul in substante active este monitorizat in laboratoarele noastre de control al calitatii de la receptionarea plantelor in... stare proaspata si apoi pe tot fluxul de fabricatie, astfel ca efectul terapeutic al produselor finite este garantat. Toate produsele Fares Orastie se caracterizeaza printr-o... asociere optima si o dozare precisa a componentelor, garantata de echipa noastra de cercetare-dezvoltare compusa din medici, farmacisti si chimisti. Produsele Fares sub forma de... capsule si comprimate contin pulberi vegetale si extracte concentrate care sunt standardizate in continutul de substante active si foarte precis dozate, astfel ca efectul terapeutic este garantat. Citeste mai mult »

Compozitie


per capsula:

Ingredient activ Cantitate DZR*
frunze de mesteacan (Betulae folium) 90 mg -
rizomi de pir (Graminis rhizoma) 15 mg -
sulfina (Meliloti herba) 60 mg -
traista ciobanului (Bursae pastoris herba) 90 mg -
troscot (Polygoni avicularis herba) 45 mg -

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese.
Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandarii medicului.
Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani, timp in care se foloseste un alt diuretic.
Contraindicatii:
Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare:
Femeile insarcinate pot lua cate o capsula de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani.  Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.
Interactiuni cu alte medicamente:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Tara de origine: Romania Producator: FARES Orastie

Continut: Flacon 60 capsule

Produse similare

Mesteacan
Pret: 14.5 LEI

Renocare
Pret: 25.6 LEI

Urisan
Pret: 53.1 LEI

Uro-Gen
Pret: 8.6 LEI

Merisor cu Vit. C si E
Pret: 33.1 LEI
Comentarii
Momentan nu exista comentarii la acest produs
Adauga comentariu
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume: *
Email:
Mesaj: *
Verificare: *
Introdu textul din imagine:
Captcha
  Trimite comentariu