Acasa » Depresie, Stres, Anxietate » Confort Emotional
Confort Emotional
Confort Emotional

  • ajuta la obtinerea confortului emotional.
  • ajuta la mentinerea unei stari de bine mentale.
  • favorizeaza mentinerea calmului in conditii de stres.

Cod produs: 1344
60 capsule
390 mg

Pret: 31.6 LEI
CantitateDescriere

Efect: Produsul Confort Emotional Fares prin plantele din compozitia sa are un efect antidepresiv, anxiolitic, adaptogen, tonic nervos, calmant, sedativ datorita hipericinei din sunatoare, a uleiul esential din roinita si verbina precum  si a flavonelor din passiflora.
Rhodiola rosea creste nivelul de serotonina si dopamina ( neurotransmitatori cu efect euforizant, asociati cu starea de bine, si cu buna dispozitie) fiind inclusa in clasa plantelor adaptogene.
Recomandari Confort Emotional Fares: Acest produs se recomanda in caz de nevroze, depresii, anxietate, insomnie, agitatie, migrene. Nu produce somnolenta.
Simbolul Linia Verde de pe cutie va asigura ca acest produs are continut 100% natural, fara adaosuri de arome, coloranti, sau alti aditivi.

Passiflora, numita si floarea pasiunii este  folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducand emotivitatea, fara sa produca dependenta.

Sunatoarea, antidepresiva si antialgica este remediul de electie in depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate.

Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, imbunatateste atentia si concentrarea.

Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdus in Europa in secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta in starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres.

Rhodiola rosea are efect antidepresiv, adaptogen, creste rezistenta la stres si oboseala. Studiile stiintifice au demonstrat capacitatea ei de a creste nivelul de serotonina si dopamina (neurotransmitatori cu efect euforizant, care induc  starea de bine si buna dispozitie).

PROPRIETATI:
-
antidepresiv, anxiolitic.
- adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari).
- tonic nervos.
- calmant.
- sedativ.

RECOMANDAT IN:
- agitatie, nevroze.
- depresii, anxietate.
- insomnie.
- migrene.

Producator: FARES Orastie

Plantele medicinale din produsele Fares sunt cultivate pe suprafete de peste 200 de hectare; am demarat si culturi ecologice. Prelucrarea se realizeaza pe linii de fabricatie... moderne. Intregul proces, de la cultivare si pana la obtinerea produsului finit se desfasoara cu respectarea cerintelor Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001:2000, iar fluxurile de... productie intrunesc cerintele de siguranta alimentara HACCP. Continutul in substante active este monitorizat in laboratoarele noastre de control al calitatii de la receptionarea plantelor in... stare proaspata si apoi pe tot fluxul de fabricatie, astfel ca efectul terapeutic al produselor finite este garantat. Toate produsele Fares Orastie se caracterizeaza printr-o... asociere optima si o dozare precisa a componentelor, garantata de echipa noastra de cercetare-dezvoltare compusa din medici, farmacisti si chimisti. Produsele Fares sub forma de... capsule si comprimate contin pulberi vegetale si extracte concentrate care sunt standardizate in continutul de substante active si foarte precis dozate, astfel ca efectul terapeutic este garantat. Citeste mai mult »

Compozitie


per capsula:

Ingredient activ Cantitate DZR*
de lemon verbena (Lippiae citriodorae folium) 97,5 mg -
extract de radacina de Rhodiola rosea standardizat in min. 3% rosavina 58,5 mg -
extract total 10:1 de sunatoare (Hyperici herba) 58,5 mg -
passiflora (Passiflorae herba) 97,5 mg -
roinita (Melissae herba) 78 mg -

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

Doza recomandata este de 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese.
Durata unei cure este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
Nu produce somnolenta.
Contraindicatii:
Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare:
Femeile insarcinate si mamele care alapteaza pot lua cate o capsula de 2-3 ori pe zi timp de 2 saptamani. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.
Acest produs potenteaza efectul barbituricelor.

Tara de origine: Romania Producator: FARES Orastie

Continut: 60 capsule

Produse similare

Faviastenic
Pret: 19.8 LEI

Adaptogen
Pret: 20.9 LEI

Biorelaxant
Pret: 15.9 LEI

5-HTP 30 cps
Pret: 40.5 LEI

Passiflora 60 cpr
Pret: 17.4 LEI
Comentarii
Momentan nu exista comentarii la acest produs
Adauga comentariu
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume: *
Email:
Mesaj: *
Verificare: *
Introdu textul din imagine:
Captcha
  Trimite comentariu